Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Mini-Camping 't Nieuw Heegt

camping met paardenstalling gelegen aan de HeurnerouteNavisweg 1
7122ME Aalten

Telefoon:

06-21454896

Fax:

0543-461283

E-mail:

Website:

http://www.nieuwheegt.com

KvK:

09093330


Specialiteiten:
Staplaatsverhuur voor tent, caravan of camper, caravanverhuur, paardenboxverhuur, ponyrijles

Bedrijfsomschrijving:
Of het nu voor langere tijd is of voor een paar dagen, een verblijf op Mini-Camping 't Nieuw Heegt geeft u het heerlijke vakantiegevoel.

De camping heeft 20 afgescheiden staplaatsen, 2 caravans voor de verhuur en een heerlijk speelveld voor de kinderen. Het sanitair is prima uitgerust en vanuit uw tent of caravan heeft u een mooi uitzicht over de uitgestrekte weides met koeien, hun spelende kalfjes en de pony’s. Er is de mogelijkheid om uw paard of pony te stallen.

De camping ligt in de buurtschap Lintelo tussen Varsseveld en Aalten. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fietstochten langs de zogenaamde Heurneroute, een bewegwijzerde ANWB fietsroute.

Foto's


Bedrijfsfoto Mini-Camping 't Nieuw Heegt

Social Media

Mini-Camping 't Nieuw Heegt heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.